Foto: Excelsior'31.
Foto: Excelsior'31. (Foto: Excelsior'31)

Food-bal toernooi speciaal voor jongeren

door Rabobank Rijssen-Enter

RIJSSEN/ENTER -  De Jongerenraad van Rabobank Rijssen-Enter houdt het Rabo Excelsior '31 Food-bal toernooi speciaal voor jongeren tussen de 15 en 25 jaar oud. Het evenement is een 7-tegen-7 voetbaltoernooi op de voetbalvelden van Excelsior '31, Sportpark de Koerbelt in Rijssen, gecombineerd met een foodtruckfestival. Het Rabo Excelsior '31 Food-bal toernooi vindt plaats op zaterdag 7 juli van 11.00 tot 19.00 uur en is vrij toegankelijk voor iedereen.

Het event op 7 juli bestaat uit een voetbaltoernooi en uit een foodtruckfestival. "Voor het voetbaltoernooi kunnen 15- tot en met 25-jarigen zich met een team van maximaal tien spelers inschrijven," aldus een woordvoerder. "Het niveau maakt niet uit, plezier staat voorop. "

Foodtrucks
Om ook jongeren die niet van voetbal houden te trekken, is er tussen de voetbalvelden van Excelsior '31 een foodtruckfestival met de lekkerste hamburgers, tosti's, hotdogs, crêpes, soepen en ijs. Er komen zes foodtrucks: Brood met Spelen, Salland Smokes, Rolios, Tosteez&zo, de Smulcaravan en Boston Hotdogs.

Zichtbaar
Het evenement staat in het teken van jongeren, plezier, voetbal en lekker eten. De Jongerenraad van Rabobank Rijssen-Enter is een klankbord voor de bank en wil tevens een brug slaan tussen de bank en de jongeren in Rijssen en Enter. De Jongerenraad kwam op het idee om een voetbaltoernooi te organiseren voor en door jongeren. Zij zochten de samenwerking met voetbalclub Excelsior '31 op, die enthousiast reageerde op dit voorstel en graag medewerking aan dit evenement verleent.

Inschrijven
Jongeren die geïnteresseerd zijn om deel te nemen aan het toernooi, kunnen zich inschrijven via de website. Dit kan tot zondag 1 juli. Er kunnen maximaal 32 teams van tien spelers meedoen. Bevestigingen worden verzonden per mail.

Meer berichten