Foto: Henk Pluimers

Al maanden in de weer voor Open Bedrijvendag

ENTER - Mensen kunnen eind deze maand een kijkje in de keuken nemen bij de tweede editie van de Open Bedrijvendag in Enter. Op zaterdag 30 juni opent een groot deel van de Enterse bedrijven hun deuren voor geïnteresseerd publiek. Tijdens deze dag zijn er diverse activiteiten voor jong en oud. De initiatiefnemers Dave Letink, Frank ten Berge, Gerben Homan, Gerwin Meilink, Raymond Meilink, Gerwin Gerritsen, Herbert Markvoort, Arjan Hofman en Bart Knol zijn al maanden in de weer met de organisatie om de dag vlekkeloos te kunnen laten verlopen.

Het programma voor de dag is inmiddels al vastgesteld. De Open Bedrijvendag wordt om 11.00 uur feestelijk geopend door burgemeester Robben van Wierden en burgemeester Hofland van Rijssen-Holten.

Daarna volgt het open huis van de deelnemende bedrijven op de Vonder en de Elsmoat. Ook is er een ondernemersplein met bedrijven die gevestigd zijn buiten de bedrijventerreinen. Buiten de bedrijven zijn ook diverse activiteiten en voorzieningen. De brandweer Enter zal zich op verschillende locaties brandoefeningen uitvoeren. Ook zijn er activiteiten voor de jongste bezoekers en is er een centrale tent met enkele voorzieningen.

Een treintje zal de verschillende bedrijven passeren om iedereen van A naar B te kunnen brengen, maar bezoekers kunnen ook lopend of op de fiets komen. Er zijn drie grote weides voor het parkeren van auto's. Alle belangrijke informatie en hoogtepunten zullen door een verslaggever de gehele dag door worden omgeroepen. Vanaf 17.00 uur is er een afterparty in de feesttent met hapjes, drankjes en een optreden van de band Broadway.

De Open Bedrijvendag Enter is een dag voor klein en groot, jong en oud. Kijk voor meer informatie over het programma en de deelnemende bedrijven op de website.

 Foto: Henk Pluimers.

Meer berichten