De Soccer Camps en keeperskampen zijn bedoeld voor kinderen in de leeftijd van 6 tot en met 15 jaar.
De Soccer Camps en keeperskampen zijn bedoeld voor kinderen in de leeftijd van 6 tot en met 15 jaar. (Foto: Heracles)

Zomer vol voetbalplezier met Heracles

door Heracles

WIERDEN/ALMELO -  Heracles Almelo houdt in de aankomende zomervakantie vier Heracles Soccer Camps en twee keeperskampen voor kinderen van 6 tot en met 15 jaar bij verschillende amateurverenigingen in de regio. Alle Heracles Soccer Camps en keeperskampen duren drie dagen en staan onder leiding van gediplomeerde trainers.

Ook in Wierden staat een Heracles Soccer Camp in de planning, namelijk bij Juventa'12 van donderdag 26 tot en met zaterdag 28 juli. De overige data zijn van maandag 23 tot en met woensdag 25 juli bij Oranje Nassau in Almelo, maandag 27 tot en met woensdag 29 augustus bij DES in Nijverdal en woensdag 29 tot en met vrijdag 31 augustus bij NEO in Borne. De keeperskampen vinden plaats bij Oranje Nassau van maandag 23 tot en met woensdag 25 juli en bij NEO van woensdag 29 tot en met vrijdag 31 augustus. Inschrijven kan via de website van Heracles.

Skill Games
Voetbalontwikkeling en voetbalbeleving staan centraal tijdens de Heracles Soccer Camps en keeperskampen. Na afloop ontvangen alle deelnemende kinderen hun eigen Heracles Soccer Camps-tenue, een Heracles goodiebag en een certificaat als herinnering aan drie dagen vol voetbalplezier. Als nieuw onderdeel van het Soccer Camps-programma introduceert Heracles Almelo de Skill Games. Hierbij worden de leukste Skill Games uit de voetbalgame FIFA op het voetbalveld nagedaan.

Volledig programma
Alle trainingen van de Heracles Soccer Camps en keeperskampen vinden dagelijks plaats van 9.00 tot 15.00 uur. Naast een uitgebreid voetbalprogramma is er tijdens de Heracles Soccer Camps ook een animatieprogramma, zoals een voetbalquiz, bingo en een voetbalfilm.

Bovendien komen er tijdens de Heracles Soccer Camps en keeperskampen spelers van het eerste elftal van Heracles Almelo op bezoek om voetbaltips te geven en handtekeningen uit te delen. Verder is er ook gelegenheid om op de foto te gaan met de spelers.

Inschrijven
Aanmelden voor de Heracles Soccer Camps en/of keeperskampen kan op de website van Heracles

Meer berichten