TC De Mors heeft in 2017 de Noaberscuptrofee in de wacht gesleept. Foto: M. Dittrich.
TC De Mors heeft in 2017 de Noaberscuptrofee in de wacht gesleept. Foto: M. Dittrich. (Foto: M. Dittrich)

Het Noaberscuptoernooi heeft deze keer een feestelijk tintje

RIJSSEN/ENTER - Tennisliefhebbers opgelet! Van maandag 18 juni tot en met zaterdag 23 juni strijden spelers van Rijssen, Enter en Holten weer om de felbegeerde Noaberscuptrofee.

Deze bokaal wordt uitgereikt aan de tennisclub die aan het eind van de week de meeste punten verzameld heeft. De Noaberscup is een jaarlijks terugkerend dubbeltoernooi, waarvan de organisatie in handen is van TC Rijssen, TC de Mors, TC Enter en TC Holten. Bij het toernooi staan onderlinge sportiviteit en gezelligheid centraal. In verschillende categorieën (4/5, 6,7, en 8/9) strijden heren en dames dubbel om de titel beste tennisclub. Dan wordt uitgemaakt wie de opvolger wordt van TC Rijssen.

Elke dag ander park
Alle seniorenleden van de deelnemende clubs kunnen meedoen, van speelsterkte 4 tot en met speelsterkte 9. De wedstrijden worden elke dag op een ander park gespeeld.De finaledag zal dit jaar plaats vinden op zaterdag 23 juni bij TC de Mors.

Teams
Stel een team samen van twee tot vier personen en bedenk een originele naam voor het team. De aanvoerder geeft zich, onder vermelding van de teamnaam, op via de website. Inschrijven kan tot en met vrijdag 8 juni. Het inschrijfgeld bedraagt 20 euro per team. Dit is inclusief eten op zaterdag. 

Lustrum
"De hele week zal er een feestelijk tintje hangen boven het toernooi, omdat dit het lustrumjaar is,"vertelt een woordvoerder. "Daarom zal er op de finaledag onder elke vereniging een dinerbon verloot worden van een restaurant in eigen plaats, mits de teams aanwezig zijn." De Noaberscup 2018 wordt ook dit jaar weer mogelijk gemaakt door diverse gulle sponsoren uit alle drie de plaatsen.

Vragen
Belangstellenden die vragen hebben of meer willen weten kunnen een mail sturen naar noaberscup@gmail.com of de vraag stellen aan één van de commissieleden.

Hou voor meer informatie en het laatste nieuws de Facebookpagina in de gaten.

Meer berichten