Samen met een koor en solisten geeft Harmonie Wierden een gevarieerd concert.
Samen met een koor en solisten geeft Harmonie Wierden een gevarieerd concert. (Foto: Harmonie Wierden)

Concert met het thema 'crazy'

door Harmonie Wierden

WIERDENHet Anker staat op zaterdag 2 juni vanaf 20.00 uur bol van de muziek. Het B-orkest van Harmonie Wierden zorgt voor een avondvullend programma met een repertoire van (pop)hits, evergreens, film- tv- en musicalmelodieën en bekende en minder bekende schlagers. De entree is 10 euro per persoon. In de voorverkoop kosten de kaarten 7,50 euro.

Het B-orkest van Harmonie Wierden heeft voor de zesde keer een Meet the Music project opgezet. "In deze editie met de ondertitel Crazy! wordt onder de leiding van Johanna Hoekman samen met het Wierdense koor Local Sound onder leiding van Niek Hoogma een avond amusement geboden met muziek en zang," vertelt een woordvoerder. "Ook enkele solisten verlenen hun medewerking aan het programma."

Maud Nieuwenhuizen, bekend van The Voice of Almelo en The Voice of Holland, zal pophits van diverse artiesten brengen. "De Wierdense caféhouder Hans Welling kruipt voor deze gelegenheid in de huid van André Hazes," zegt de woordvoerder. "Ook zijn er enkele verrassende solo-optredens door leden van het orkest."

"De zaal van Het Anker wordt omgebouwd en ingericht voor een breed publiek," aldus de woordvoerder. "Een comfortabele stoel of een barkruk aan een hoge tafel, maar ook een plek op een van de banken of staand aan de bar, het is allemaal mogelijk."

In de voorverkoop zijn kaarten verkrijgbaar via de website van Harmonie Wierden.

Meer berichten