Bij de proeverijen leren deelnemers de eerste noten en melodietjes. Foto: Kaliber Kunstenschool.
Bij de proeverijen leren deelnemers de eerste noten en melodietjes. Foto: Kaliber Kunstenschool. (Foto: Photographer:Hardy Klink)

Maak kennis met cursussen bij proeverijen van Kaliber

WIERDEN/ALMELO  - In juni en juli kunnen kinderen verschillende proeverijen volgen, om te ontdekken welke cursus zij het leukste vinden. Na deze lessen kun je je ook direct inschrijven voor een cursus na de zomer.

Een proeverij is een hele korte cursus van drie lessen. Hierin maak deelnemers kennis met het instrument en de docent en gaan zij beginnen met de eerste noten en melodietjes. Het is een hele leuke manier om verschillende dingen uit te proberen en zo een keuze te maken voor een instrument. In juni zijn er diverse lessen gepland, voor onder andere gitaar, slagwerk en blokfluit. "Al deze proeverijen zijn in juni met 50 procent korting," vertelt een woordvoerder van Kaliber. "Dat betekent dat men geen 20 euro, maar slechts 10 euro voor drie lessen betaald. Een mooie kans om het eens te proberen."

Hele jaar door
"Staat het instrument dat je graag wilt proberen niet in het rijtje? Neem dan contact op met onze klantenservice," zegt de woordvoerder. "Je kunt namelijk bij ons het hele jaar door een proeverij aanvragen. De klantenservice is van maandag tot en met vrijdag van 9.00 tot 21.00 uur bereikbaar en op zaterdag van 9.00 tot 13.00 uur via 088-4868700.

Alle informatie, data en tijden staan op de website.

Meer berichten