De karavaan vertrekt vanaf 't  Kluphoes aan de Krompatte in Enter. Foto: Enterse Motor Club.
De karavaan vertrekt vanaf 't Kluphoes aan de Krompatte in Enter. Foto: Enterse Motor Club. (Foto: Enterse Motor Club)

Samen genieten van een leuke motortoertocht

ENTER -  De Enterse Motor Club (EMC) houdt op zaterdag 19 mei de 34ste editie van de Enterrun, een motortoertocht voor gehandicapten. De Enterrun is een evenement waarin gehandicapte kinderen en jongeren een hele dag mee mogen rijden in het zijspan van een motor.

Daarvoor komen op zaterdag 19 mei circa 35 motorrijders met hun zijspancombinatie naar 't Kluphoes van de EMC aan de Krompatte in Enter. "Daardoor kunnen we een grote groep gehandicapte jongeren een ware feestdag aanbieden. We verzamelen om 9.00 uur, 's morgens rijden we door een mooi stukje van Twente en hebben we pauze in de buurt van Saasveld op de parkeerplaats van Cafe 't Anker," vertelt een woordvoerder. "Tussen de middag wordt voor de inwendige mens gezorgd bij zalencentrum De Kröl in Enter. Het middagprogramma wordt deze keer verzorgd door de Kinderboerderij Dondertman in Holten. Om 16.00 uur hopen we met de hele karavaan Enter weer binnen te rijden. Muziekvereniging Enter heeft dan een muzikale verrassing om de dag mee af te sluiten."

De organisatie is in handen van leden van de EMC. Onder leiding van de verkeersregelaars zal gezorgd worden dat de karavaan non-stop door kan rijden. "Kom vooral even kijken aan de Krompatte of de Dorpsstraat bij aankomst of vertrek van de karavaan en zwaai onze gasten even vriendelijk toe," zegt de woordvoerder. Mochten mensen toevallig even op ons moeten wachten, heb dan even geduld en help ons om deze gehandicapten een dag aan te bieden waar ze nog lang van kunnen nagenieten."

Dank
"Tenslotte willen wij alle sponsoren bedanken. Zij maken het ook dit jaar weer mogelijk om samen met de EMC dit evenement te houden," aldus de woordvoerder.

Kijk voor meer informatie over de motorclub op de website.

Meer berichten