Mooi bedrag voor de Gravenruiters

WIERDEN/ALMELO - Met de collecte van het Fonds Gehandicaptensport in Almelo en Wierden is 1947,87 euro opgehaald. "Een mooi resultaat," aldus een woordvoerder. Vijftig procent van het lokaal opgehaalde geld komt ten goede aan activiteiten voor ruiters met een handicap bij De Gravenruiters. Het fonds en De Gravenruiters bedanken alle collectanten en gevers die hieraan hebben bijgedragen."

"Iedereen moet kunnen sporten. In Nederland zijn er 1,7 miljoen mensen met een handicap die, om te kunnen sporten, extra ondersteuning nodig hebben," vertelt de woordvoerder."De Gravenruiters geeft mensen met specifieke talenten de mogelijkheid om met behulp van paarden te sporten en bewegen. Door mee te doen aan aangepast paardrijden, mennen of huifbedrijden hebben wekelijks vele gehandicapte sporters plezier. Voor veel van onze ruiters is het bewegen met een paard de enige mogelijke sportieve activiteit. Het geeft onze ruiters plezier en ontspanning. Ook heeft een therapeutisch effect."

Hulp
Voor de collecte van volgend jaar is stichting De Gravenruiters op zoek naar collectanten voor fonds Gehandicaptensport. Door een handje te helpen bij het collecteren leveren mensen aan sport voor iedereen.Aanmelden kan door een e-mail naar info@degravenruiters.nl.

Collectant gemist? Doneer online of geef aan De Gravenruiters via de website

Meer berichten