Bij het beachvolleybaltoernooi gaan naar verwachting meer dan 75 teams de strijd aan.
Bij het beachvolleybaltoernooi gaan naar verwachting meer dan 75 teams de strijd aan. (Foto: Holyoke)

Schrijf je in voor het beachvolleybaltoernooi!

ENTER -  Volleybalvereniging Holyoke houdt op vrijdag 22 en zaterdag 23 juni een beachvolleybaltoernooi midden in het centrum van Enter. Teams kunnen zich vanaf nu inschrijven.

De voorbereidingen voor het 22e DataVisual Beachvolleybaltoernooi zijn inmiddels weer in volle gang. Op het parkeerterrein naast de RK-kerk te Enter wordt 250 kubieke meter zand gestort en er worden acht velden opgetogen. Meer dan 75 teams gaan gedurende twee dagen de strijd met elkaar aan.
Rondom de velden is er ruimte voor een hapje en een drankje op het terras.Op vrijdag vanaf 18.00 uur wordt er in de wedstrijd- en recreatieklasse (vier tegen vier) gestreden om de wisselbeker. Enternaren of iedereen die een binding met Enter heeft kan zich hiervoor inschrijven. Teams mogen hierbij bestaan uit zowel alleen heren, dames alsmede gemixt.

Ook dit jaar is er opnieuw een speciale Bedrijvenklasse (vier tegen vier). "Iedereen die met collega's of de personeelsvereniging op een gezellige en sportieve manier het weekend wil luiden kan zich inschrijven voor deze bedrijvenklasse.

Op zaterdag is er ruimte voor ruim 40 teams met volleyballers uit de hele regio van elk niveau. Er kan ingeschreven worden op hogere klasse heren en dames (drie tegen drie) en lagere klasse heren en dames (vier tegen vier) en jeugdklasse (vier tegen vier). "Het belooft weer een groot spektakel te worden voor jong en oud," aldus de woordvoerder. Inschrijven kan tot en met 13 juni. Gezien de grote belangstelling van voorgaande jaren is het aan te raden om tijdig in te schrijven, vol is echt vol!

Ga voor aanmelding en meer informatie naar de website.

Meer berichten