Foto: Henk Steen

Moedig ze aan bij het schoolvoetbal!

WIERDEN - Voor de 43ste keer houdt voetbalvereniging SVZW het schoolvoetbaltoernooi. Dit jaar zal het toernooi worden gespeeld op maandag 9 en dinsdag 10 april.

De organisatie is al enkele weken druk aan het werk met de voorbereidingen. Verschillende scholen hebben zich weer aangemeld. Dit jaar doen er dertien jongensteams en zestien meidenteams mee. De winnaars van vorig jaar, 'Galjoen 1' bij de jongens en 'Mariaschool 1' bij de meisjes, zullen hun uiterste best doen om opnieuw de eerste plek te veroveren. De wedstrijden beginnen beide dagen om 16.00 uur en de finales worden dinsdag vanaf 18.15 uur gespeeld. De finales zullen onder leiding staan van de scheidsrechter Erik Braamhaar. 

"De jongens strijden om de Sterk langs de lijn Cup en de meisjes gaan voor de OVM Twente Cup," aldus een woordvoerder. "Ook dit jaar worden de prijzen weer door een bekende Wierdense voetballer uitgereikt. Deze keer is dat Thomas Bruns. Hij is vorig jaar overgestapt van Heracles Almelo naar Vitesse in Arnhem."

Foto's: Henk Steen.

Meer berichten