Bij Kaliber starten binnenkort cursussen in Wierden en Enter.
Bij Kaliber starten binnenkort cursussen in Wierden en Enter. (Foto: Kaliber Kunstenschool)

Laat je creativiteit en muzikaliteit de vrije loop!

WIERDEN/ENTER - Bij Kaliber Kunstenschool starten in april weer nieuwe korte cursussen. Op drie locaties in Wierden en Enter zullen de cursussen plaatsvinden. Creatievelingen kunnen tien weken volop aan de slag.

Voor kinderen en volwassenen wordt de korte cursus Tekenen en Schilderen aangeboden. Vieke Bosveld leert de kinderen overweg gaan met potlood, penseel en kleuren en daagt ze uit creatief te denken en dit te vertalen naar beeld. De cursus start op dinsdag 10 april om 14.15 uur in de Roerganger in Enter en op vrijdag 18 mei om 16.00 uur in De Passie in Wierden.Volwassenen gaan onder leiding van Rob van Putten bezig met verschillende teken- en schildertechnieken om hun creativiteit en vaardigheden te ontwikkelen. Deze cursus start op maandag 16 april om 19.30 uur in De Passie in Wierden.

Iedereen die met een paar akkoorden talloze liedjes wil leren spelen kan terecht bij de cursus Gitaar bij het Kampvuur. Docent Ralph de Rozario leert deelnemers de akkoorden, ritmes en slagen waarmee je snel bekende nummers kunt spelen en vrienden en familie versteld doet staan. Deze cursus is bedoeld voor volwassenen en start op dinsdag 17 april om 17.45 uur bij Harmonie in Wierden.

Eerst een keer kijken kan ook: voor alle korte cursussen geldt dat de eerste les een vrijblijvende inlooples is. Voor meer informatie kan gebeld worden naar 088-48 68 700.

Een volledig overzicht van de korte cursussen staat op de website van Kaliber.

Meer berichten