Foto: Jan van den Noort

Super Saturday van WVC Volley succesvol

door WVC Volley

WIERDEN - Wat was het de hele dag een groot feest in sporthal 'n Dikken in Wierden afgelopen zaterdag. WVC Volley hield een zogenaamde Super Saturday waarbij maar liefst dertien wedstrijden gespeeld werden.

Het was binnenkomen door een ballonnenboog en meteen konden er lootjes gekocht worden wat voor de vereniging een daverend succes was. Mede dankzij rond de 40 enthousiaste winkeliers, die vele verschillende prijzen beschikbaar stelden, konden er leuke prijzen worden verdeeld en waren de loten vrijwel uitverkocht, De opbrengst van de verloting komt ten goede van de jeugd van WVC. Buiten stonden er attracties voor de jeugd zoals een springkussen en een smashmeter. Hier werd goed gebruik van gemaakt!

Tijdens de wedstrijd van dames 1 mocht de volleybaljeugd van de vereniging plaatsnemen op de viptribune. Ze werden goed verwend daar met wat te drinken, een snoepje en klappers. Om het feest compleet te maken waren de dj's van R&R licht en geluid de hele dag in ons midden. Zij zorgen tijdens de wedstrijden voor de gezelligheid. Wat uiteraard meehielp aan de sfeer was dat dames 1 de wedstrijd met 3-1 winnend afsloot en later op de dag kampioen werd. Jongens C1 werd overigens ook die dag kampioen.

Aan het eind van de dag stond er voor de 95 seniorenleden nog een buffet klaar in het sportcafé, zodat de dag feestelijk kon worden afgesloten.

Langs deze weg wil WVC Volley alle deelnemende winkeliers ontzettend bedanken voor hun bijdrage. Mede dankzij hen is deze dag een groot succes geworden voor de vereniging!

Meer berichten