Pelle Mug is een van de oprichters van de PPW.
Pelle Mug is een van de oprichters van de PPW. (Foto: PPW)

PPW viert twintigjarig bestaan

door PPW

WIERDENPlatform Progressief Wierden (PPW) staat op woensdag 7 maart in het Anker stil bij het 20-jarig bestaan van de partij.

"We kijken met de oprichters Pelle Mug, Anneke van Rijk en Theo de Putter terug op de resultaten voor Wierden," vertelt een woordvoerder."Met onze fractie en de wethouder kijken we even terug naar de afgelopen vier jaar maar richten we ons vooral op de toekomst van de lokale democratie. Korneel Evers staat garant voor een boeiende avond met heldere en duidelijke taal."

"Twintig jaar geleden hadden een aantal politiek bevlogen mensen in Wierden het lef om over de grenzen van hun eigen partijen heen te stappen en te zoeken wat hun verbond," vervolgt de woordvoerder."Leden van de PvdA, GroenLinks en D66 hebben toen samen het Platform Progressief Wierden opgericht: een politiek thuis voor alle progressieve Wierdenaren.Dat heeft gewerkt: PPW is een lokale partij die in die twintig jaar veel voor elkaar gekregen heeft voor alle inwoners. En een partij die zich ook de komende jaren weer volop inzet voor een progressieve koers in Wierden."

"We nodigen iedereen die geïnteresseerd is in de lokale politiek van harte uit deze avond bij te wonen. Ook mensen die geen lid zijn van de PPW zijn welkom," aldus de woordvoerder. De bijeenkomst begint om 20.00 uur. "

Informatie

Kijk voor meer informatie over de partij Platform Progressief Wierden op de website www.ppw-wierden.nl.

Meer berichten
Shopbox