Van Merksteijn heeft door  productiecapaciteit van wapeningsstaal en hekwerk meer collega's nodig.
Van Merksteijn heeft door productiecapaciteit van wapeningsstaal en hekwerk meer collega's nodig. (Foto: Van Merksteijn Timing)

Zoek je baan bij open banenavond!

door Timing

ALMELO - Timing en Van Merksteijn houden op woensdag 7 en donderdag 8 maart een open banenavond bij Van Merksteijn op het Bedrijvenpark Twente 237 in Almelo. Tijdens deze avond kunnen werkzoekenden onder andere deelnemen aan een presentatie en een rondleiding onder leiding van het management.

Door de uitbreiding van de productiecapaciteit van wapeningsstaal en hekwerk heeft Van Merksteijn International meer collega's nodig.

Technische sector
Door de deuren van deze locatie te openen hoopt Timing werkzoekenden te interesseren voor een baan als technisch operator, bij de technische dienst of als logistiek medewerker.

Van Merksteijn International is een van de grootste producenten van wapeningsproducten en hekwerkpanelen ter wereld.Het Almelose bedrijf is vastbesloten om te voldoen aan de behoeften van vandaag, zonder afbreuk te doen aan de behoeften van toekomstige generaties.In 2017 hebben vijftig flexwerkers van Timing een vaste baan gekregen bij Van Merksteijn. Nieuwe flexkrachten maken niet alleen kans op een vast dienstverband, maar krijgen ook diverse opleidingen aangeboden. Op de Van Merksteijn School kunnen ze bijvoorbeeld een Veiligheidscertificaat behalen of een praktijkopleiding doen.Daarnaast hebben Timing en Van Merksteijn International in samenwerking met een externe opleider een Nederlandse taalcursus opgezet, zodat flexkrachten daar waar nodig de Nederlandse taal nog beter onder de knie kunnen krijgen.


Aanmelden
Iedereen die geïnteresseerd is in de open banenavond op een van deze dagen kan zich aanmelden voor een tijdstip tussen 17.30 en 20.30 uur via de website.

Meer berichten
Shopbox