Foto: Harmonie Sint Jan (grotere versie)

Spelend wijsjes leren

door Harmonie Sint Jan

WIERDEN - Harmonie Sint Jan start bij voldoende animo op vrijdag 9 maart met een extra groep Algemene Muzikale Vorming (AMV).

Bij de AMV leren kinderen spelenderwijs blokfluit spelen, noten lezen en nog veel meer over muziek. Ook houdt de Harmonie op vrijdag 23 februari een proefles."Iedereen die leuk lijkt om muziek te maken en eens wil proberen of het iets voor hen is kan de proefles volgen," vertelt een woordvoerder. Deze les vindt plaats van 16.30 uur tot 17.15 uur in de Mariaschool. Na de AMV kunnen de leerlingen verder op een groter instrument en kunnen ze meespelen in het C-orkest. Bij interesse of vragen kan contact worden opgenomen met Sharon Hofman via 06 - 20 46 41 99 of jeugdbestuur@harmoniesint-jan.nl.

De Algemene Muzikale Vorming (AMV)-lessen gaan vrijdag 9 maart 2018 van start. Kinderen uit groep vier en vijf kunnen bij de AMV hun eerste echte muzieklessen volgen. De lestijd is op vrijdag van 16.30 tot 17.15 uur in de Mariaschool. De groep gaat van start bij minimaal zes aanmeldingen. De leerlingen krijgen les van Esther Baas-Lucas.

Meer berichten
Shopbox