Los met de Boorköttels

ENTER -  Ook in Enter barst binnenkort het carnavalsfeest los. In het extra lange carnavalsweekend van vrijdag 9 tot en met maandag 12 februari kan er weer naar hartenlust gehost worden. Carnavalsvereniging De Boorköttels trapt het vrolijke feest af op vrijdag 9 februari om 10.00 uur met het kindercarnaval in Residentie de Kröl.

Vanaf 20.00 uur kan de jeugd lekker hossen in Residentie De Kröl. Hier zal ook dj Fajah Lourens haar opwachting maken. Ook Marc Lammertink en Wiecher Slaghekke helpen bij de muzikale invulling. Kaarten zijn verkrijgbaar bij leden van de jeugdraad voor 5 euro. Aan de deur kosten kaarten 7,50 euro. Op zaterdag 10 februari gaat het feest gewoon verder met het Proamengala om 19.30 uur. Vanaf 20.30 uur een feestavond voor de jeugd bij de Bakker. "De kaarten voor het Proamengala zijn inmiddels volledig uitverkocht," zegt een woordvoerder. Het sponsoruurtje en de grote receptie staan gepland op zondag 11 februari.

Ook aan de senioren is gedacht: zij kunnen op maandag 12 februari om 14.00 uur terecht in residentie de Kröl voor het seniorencarnavalsfeest. Het carnavalsfeest wordt vanaf 22.00 uur afgesloten met Rosenmontag bij café de Bakker.
Kijk voor meer informatie over het programma op de website

Foto: Bert Kamp / Tubantia.

Meer berichten