Logo dedriehoek.net


Foto: Roland Ravenshorst

Ronkende motoren bij Hexel on Wheels

HOGE HEXEL - Binnenkort is het weer zover: dan kunnen bezoekers weer genieten van ronkende motoren bij Hexel on Wheels. Dit crossevenement wordt elk jaar in het Paasweekend gehouden.

Ook deze keer zal het programma van Hexel On Wheels weer bol staan van power en pret met Pasen. "Voor families is een kinderdorp ingericht met vermaak voor het hele gezin," aldus een woordvoerder. Tijdens de cross is ook de feesttent geopend waardoor we een unieke sfeer creëren tussen crossliefhebbers en mensen die voor de gezelligheid of andere bezienswaardigheden komen, die er op het evenement genoeg te vinden zullen zijn. De organisatie geeft aan dat het altijd mogelijk is om een kijkje te nemen op het rennerskwartier. "Hier kun je tussen de deelnemers staan en zien hoe de deelnemers hun voertuigen voorbereiden op de wedstrijd. Naast het hoofdprogramma is er dus ook genoeg te zien en te doen."

 Op de Paaszaterdag kan het publiek gratis genieten van motorcross, quads, autocross, kids- en sidecars. "Tijdens het Hexels kwartiertje zullen crossauto's een kwartier lang tegen elkaar crossen. De deelnemer die na een kwartier de meeste rondjes op de naam heeft heeft staan, is de winnaar," aldus een woordvoerder. "Op de Paasmaandag starten diverse lichte en zwaardere klassen motoren en quads. De verschillende autocrosswedstrijden worden aangevuld met de Bangers. Deze laatste klasse is nieuw tijdens Hexel on Wheels en zijn ter vervanging van de zitmaaiers. Zoals de naam doet vermoeden zal er veel contact tussen deelnemers zijn."

De toegang op Paaszaterdag is gratis. De toegangsprijzen vanaf 13 jaar op Paasmaandag bedragen 10 euro. Het parkeren is op beide dagen gratis.

Iedereen die graag mee wil doen aan Hexel on Wheels, kan zich inschrijven via de website.

Foto's: Roland Ravenshorst.

reageer als eerste
Meer berichten
Shopbox