Foto: Stichting Evenmens

Serie bijeenkomsten voor jonge mantelzorgers

WIERDEN -  Stichting Evenmens begint op donderdag 15 februari met bijeenkomsten voor jonge mantelzorgers uit de gemeente.

De bijeenkomsten 'Voor jou' zijn bedoeld voor kinderen in de leeftijd van 6 tot en met 8 jaar. Deze bijeenkomsten vinden plaats op de locatie aan Dokter G.H. Beensweg 21. Zij kunnen hier terecht van 16.00 tot 17.15 uur."Voor jou' is bedoeld voor kinderen die opgroeien met de zorg voor een gezinslid. Dit kan zijn vanwege een psychische of chronische ziekte, een beperking of een verslaving," vertelt een woordvoerder."In vijf bijeenkomsten kun je samen met andere jonge mantelzorgers ontdekken dat jij uniek bent en waar je goed in bent. Hoe jouw gezin er uitziet. Waar je blij van wordt of soms boos, bang of verdrietig. Of wie je om hulp kunt vragen. Door middel van een interactief programma samen leren."

Informatie en aanmelden
Voor meer informatie en aanmelding kan contact worden opgenomen met de consulent jonge mantelzorgers, Helma Boorsma via hboorsma@evenmens.nl of telefonisch via 0546-898372. Kijk voor meer informatie over Evenmens en activiteiten op de website van de organisatie.

.

Meer berichten