De enthousiaste leden zijn blij met hun nieuwe band. Foto: Judo Almelo.
De enthousiaste leden zijn blij met hun nieuwe band. Foto: Judo Almelo. (Foto: Judo Almeo)

Judoka's in spe doen examen

door Judo Almelo

WIERDEN / ALMELO -  Leden van de drie groepen van Judo Almelo hebben hun beste worpen laten zien tijdens het bandexamen op donderdag 25 januari in de sporthal aan de Marjoleinlaan in Wierden.

Bij dit jaarlijkse examen werden de deelnemers onderverdeeld in drie groepen. Alle enthousiaste judoka's in spe hebben laten zien dat zij vooruitgang hebben geboekt en kregen banden uitgereikt. Nilla en Luka sleepten de witte band met gele slip in de wacht. Aart-Jan en Sven kregen respectievelijk de witte band met oranje slip en de witte band met groene slip.Tijdens het examen hadden Thomas, Esmee en Guusje laten zien dat zij witte band met bruine slip verdienden.Dano kreeg een gele band, net als Abel, Jaïr, Levi en Arieke.

Michiel, Lars, Hannah, Bram, Thomas en Sven verdienden een gele band met groene slip. Ruben en Ian kregen een gele band met blauwe slip en een gele band met bruine slip.De oranje band met blauwe slip ging naar Jordy. Marloes en Lisa kregen op deze succesvolle donderdag een groene band.

"Ook nam er een aantal leerlingen deel welke geen volgende band kregen, aangezien ze qua leeftijd en prestatie al op het te bereiken niveau zitten," vertelt een woordvoerder. "Het was voor iedereen een mooie avond met goede judo en een enthousiast publiek. Marnick Boeve toonde zich naar afloop zeer tevreden."

Meer berichten