Logo dedriehoek.net

Ontdekken wie je bent op Het Noordik

Foto: Noordik

door Het Noordik

ALMELO / VRIEZENVEEN - Als je naar de middelbare school gaat, verandert er veel en dat is allemaal best spannend. Op onze Noordikscholen leer je te ontdekken wat je kunt en wat je nodig hebt om te kunnen worden wie je wilt zijn. Misschien heb je wel meer talenten dan je nu zelf denkt. Bij ons krijg je de ruimte om dat te ontdekken en krijg je alle kans jezelf verder te ontwikkelen. Samen maken we het waar!

De vestiging Van Renneslaan (vmbo) in Almelo is een ondernemende school, die bruist van de activiteiten. In de onderbouw hebben we speciale thema-uren ontwikkeld. Heel creatief! Nieuw is het AVA-onderwijs. Door onderzoekend en ontwerpend te leren, werken leerlingen aan hun talentontwikkeling. Dit doen ze aan de hand van een persoonlijk leerplan en een coach.

Vertrouwde sfeer
Het Noordik Vriezenveen (vmbo) staat middenin de samenleving. We kennen de leerlingen en bij ons komen ze tot hun recht.Er zijn volop kansen om te ontdekken wat je leuk vindt, zoals sport, cultuur en technologie. Dit doen we samen in een veilige en vertrouwde sfeer met respect voor elkaar. Je voelt je al snel thuis bij ons.

Op maat
Op de vestiging Noordikslaan (havo/vwo) bieden we steeds meer onderwijs op maat. Maatwerk voor leerlingen, die wat extra hulp kunnen gebruiken, willen excelleren of interesses hebben die verder gaan dan de schoolmuren. We willen er zijn voor hen allen.Ter ondersteuning van de lessen maken we gebruik van de iPad, we noemen dit bij ons op school ICT-rijk onderwijs.

Kunners en kenners
Het Noordik Vroomshoop (vmbo, onderbouw havo/vwo) is de school voor kunners en kenners. Waar de docenten de leerlingen kennen en weten wat iedereen kan en waar leerlingen die graag met de handen werken tot hun recht komen. Maar ook de denkers, de bedenkers en de oplossers zijn bij ons op de juiste plek.

Open dagen
Uiteraard zijn ouders en leerlingen van harte welkom tijdens de open dagen. Voor leerlingen uit groep 8 is er de website www.iknoordik8.nl. Voor (aanstaande) ouders is www.noordikscholen.nl een bron van informatie over Het Noordik. Ook zijn we te volgen op Facebook en Instagram.

reageer als eerste
Meer berichten
Shopbox