Foto: Rabobank Rijssen-Enter

Informatieve woonbeurs voor 55-plussers

RIJSSEN/ENTER - De Rabobank Rijssen-Enter houdt op zaterdag 13 januari tussen 10.00 en 15.00 uur de woonbeurs 'Wonen zoals u dat wilt' bij het Parkgebouw in Rijssen. Op deze beurs kunnen 55-plussers informatie ophalen over hun toekomst op woongebied.

Aanwezig zijn onder andere Het Notarieel, Wijksaam van de gemeente Wierden, ViaVie Welzijn en gemeente Rijssen-Holten. Als ouderen gezond blijven kunnen zij langer zelfstandig blijven wonen. Maar als zij gezondheidsklachten krijgen kan een aangepaste woning of zorg nodig zijn. Het is belangrijk dat ouderen zelf op tijd nadenken hoe zij straks willen wonen.

Door het organiseren van de Woonbeurs 'Wonen zoals u dat wilt' wil Rabobank Rijssen-Enter klanten in de leeftijd van 55 jaar en ouder op een laagdrempelige manier laten zien wat de mogelijkheden zijn. Mensen kunnen zich laten informeren bij meer dan twintig lokale stands en er kunnen vrijblijvend themasessies gevolgd worden over onderwerpen, zoals schenken en erfrecht, overwaarde gebruiken om langer zelfstandig te blijven wonen, zorg, duurzaam wonen, veiligheid en vervoer.

Geïnteresseerden zijn van harte welkom. Meer informatie is te vinden op de website. Hier kunnen belangstellenden zich ook aanmelden.

Meer berichten