Logo dedriehoek.net


Kinderen kunnen onder andere kiezen voor de cursus 'Proefrondje Muziek'.
Kinderen kunnen onder andere kiezen voor de cursus 'Proefrondje Muziek'.

Kaliber start met nieuwe cursussen

door Kaliber

WIERDEN/ENTER -  Ook dit jaar staan er weer korte cursussen op het programma bij Kaliber Kunstenschool. Belangstellenden hebben de keuze uit muziek, dans, theater en beeldende kunst.De lessen vinden plaats op diverse locaties in Wierden en Enter. Hieronder een aantal uitgelichte cursussen voor het nieuwe jaar.

Kleurenpret (2,5 tot 5 jaar)
Nieuw dit jaar is deze beeldende cursus voor de allerkleinsten. Onder leiding van Vieke Bosveld gaan de kinderen met verschillende materialen kunstwerken maken. Het is een zeer veelzijdige workshop waar ze werken met kleuren, materialen en creatieve ideeën. De cursus start op maandag 5 februari in De Passie.

Handlettering (8 tot 14 jaar)
Je hebt ze vast wel voorbij zien komen, de mooi geschreven teksten met de getekende letters. Ze zijn niet meer weg te denken! Wil jij zelf ook leren om letters te tekenen op talloze manieren en mooie composities maken van de tekst? Dan is handlettering wat voor jou! De cursus start op maandag 5 februari in De Passie.

Proefrondje Muziek (8 tot 10 jaar)
Wil je kind graag een instrument leren spelen maar nog geen idee welke? Dan is de korte cursus 'Proefrondje Muziek' een goed idee. In vijftien lessen komen diverse instrumenten aan bod en krijgen kinderen muzikale basisvorming waarmee ze een goede keuze kunnen maken voor het vervolg. De cursus start vrijdag 9 maart in 't Zumpke (Enter) en staat onder leiding van Johanna Hoekman.

Vrijblijvende inlooples
De korte cursussen bestaan uit tien of vijftien lessen en bieden een goede mogelijkheid om te kijken of je hiermee verder wilt.Ook zijn er korte cursussen waarbij je heel gericht werkt naar een einddoel, zoals een kunstwerk of het uitvoeren van een optreden.

Wil je eerst een keer kijken? Dat kan. Voor alle korte cursussen geldt dat de eerste les een vrijblijvende inlooples is.

Een compleet overzicht van alle korte cursussen kun je vinden op de website. Voor meer informatie kun je ook bellen naar 088-48 68 700

reageer als eerste
Meer berichten
Shopbox