Expo 'door de zon gekust' feestelijk open

WIERDEN - De nieuwe tentoonstelling van Galerie Groot'n Jans / Historische Kring Wederden wordt op zaterdag 13 januari om 15.00 uur formeel geopend met als thema 'Door de zon gekust'.

De Stouwebloazers (midwinterhoorns) luisteren deze opening feestelijk op bij de ingang van de Van Buuren Stee en binnen wordt ook voor muzikale omlijsting gezorgd, terwijl er ook op het nieuwe jaar geproost kan worden. Galeriehoudster Ingrid Groeneveld stelt zestien schilderijen (olieverf met de kwast) tentoon, die allemaal zijn geïnspireerd op Vincent van Gogh en Paul Cezanne uit Aix en Provence. Daarnaast zijn ook werken van andere kunstenaars te bewonderen, waaronder die van vier cursisten van Ingrid: Henk van de Vegt, Jannie Bolkema, Helen Muller uit Wierden en Tom Lucassen.

In het kader van deze tentoonstelling wordt ook een extra activiteit gehouden: een pianorecital door Ingrid Bergman op zondagmiddag 28 januari. Dit bijwonen kan door een e-mail te sturen naar ingridgroeneveld@ziggo.nl.

De expositie is voor het publiek toegankelijk met ingang van woensdag 10 januari tijdens de openingstijden. De toegang is gratis. Een vrijwillige bijdrage wordt op prijs gesteld.

Meer berichten