Logo dedriehoek.net


Bedrijventerrein Elsmoat alweer druk in bedrijf

ENTER - Bedrijventerrein Elsmoat is een gezamenlijk bedrijventerrein van de gemeente Wierden en Rijssen-Holten, nabij Enter, gelegen aan de N347 en staat in directe verbinding met de A1. Beide gemeenten zijn blij met de drukte omtrent de gronduitgifte op het terrein.

''Nagenoeg voor alle kavels lopen reserveringen of zijn verkopen in voorbereiding'', zo laat de gemeente weten. ''Het bedrijventerrein is bestemd voor lichte tot middelzware bedrijvigheid en de praktijk laat zien dat er een mooie mix van diverse bedrijvigheid is ontstaan.''

Ook draagt de perfecte ligging volgens de gemeente bij aan de vestiging van bedrijven op de Elsmoat. ''Zo is Starline Oost gereed met de bouwwerkzaamheden. Hofman Animal Care is volop bezig met de aanbouw. Brink XL is bezig met de eerste voorbereidingen en ook Oude Wesselink Tuinmeubelen is gestart met de bouw. Voor het bedrijfsverzamelgebouw van Lichtenberg zijn de eerste werkzaamheden gestart.''

In het college van de gemeente Wierden positief besloten over de verkoop aan de heer Voortman uit Rijssen, van TSE. TSE levert hoogwaardige producten en innovatief apparatuur voor opslag en distributie van brandstoffen, chemicaliën en water. Op een kavel van ruim 5200 vierkante meter wordt een modern kantoorpand gebouwd met een ruime opslag waar TSE haar groeiambities voor de komende jaren waar kan maken.

TSE is sinds eind jaren negentig gevestigd in Huizen en verwacht zich in de loop van 2018 te vestigen in Enter. ''De goede centrale ligging van de Elsmoat is een verbetering voor zowel de klanten als de leveranciers van TSE'', aldus de gemeente.

reageer als eerste
Meer berichten
Shopbox