Atletiekvereniging Twenterand houdt voor de tiende keer een hardloopclinic.
Atletiekvereniging Twenterand houdt voor de tiende keer een hardloopclinic.

Doe mee aan de hardloopclinic van Atletiekvereniging Twenterand

WIERDEN - De hardloopclinic van Atletiekvereniging Twenterand is inmiddels een jaarlijks terugkerend fenomeen op Het Lageveld in Wierden. Op zaterdag 3 februari gaat de clinic voor de tiende keer van start.

''In de hardloopclinic is plaats voor iedereen'', aldus de organisatie. ''Iedereen krijgt de mogelijkheid om in een eigen tempo het hardlopen op een verantwoorde manier onder de knie te krijgen. Iedereen traint met een eigen doel. Welk doel je ook nastreeft, het draait tijdens de clinic vooral om het samen sporten. Tijdens de clinic leren de deelnemers je hoe je je conditie kunt verbeteren en uithoudingsvermogen kunt vergroten.''

De trainingen vinden plaats in groepen. Elke groep kent een eigen niveau met een eigen trainer. De doelstelling voor beginners is om in elk geval na zeventien weken de Twenterandrun te kunnen lopen of twee weken later de Wiezoloop.

Vanaf 3 februari wordt er elke zaterdagochtend van 9.30 tot 11.00 uur gelopen op Het Lageveld.

Er zijn informatie-/inschrijfbijeenkomsten op: Maandag 8 januari van 19.00 tot 20.30 uur bij FysioTwenterand aan de Koningsweg 40 in Vriezenveen (Gezondheidscentrum De Weemelanden), dinsdag 9 januari van 19.00 tot 20.30 uur in het beheerdersgebouw Het Lageveld aan de Vriezenveenseweg 57 in Wierden (ingang vanaf de Vriezenveenseweg), woensdag 10 januari van 19.00 tot 20.30 uur bij FysioTwenterand en zaterdag 13 januari van 9.30 tot 11.00 uur in het beheerdersgebouw.

Tijdens de bijeenkomsten wordt meer verteld over deelname aan de hardloopclinic en het bijbehorende clinicpakket.

Inschrijven kan tijdens een van de inloopbijeenkomsten of via av-twenterand.nl.

Meer berichten