Logo dedriehoek.net


De praktijk van Gonnie van de Lang bestaat al meer dan 25 jaar.
De praktijk van Gonnie van de Lang bestaat al meer dan 25 jaar. (Foto: Gonnie van der Lange )

Nieuwe activiteiten bij praktijk Gonnie van de Lang

WIERDEN - Aan de rand van Wierden staat de praktijk van Gonnie van de Lang. Haar praktijk voor Yoga en Chinese geneeswijzen heeft een persoonlijke en warme uitstraling. Dat is wat Gonnie belangrijk vindt en centraal staat in haar contact met mensen.

De praktijk bestaat al meer dan 25 jaar, velen kennen Gonnie van de yogalessen die zij geeft in Wierden en Azelo. Gonnie heeft een verpleegkundige achtergrond en is breed geschoold op therapeutisch gebied. In de praktijk kunnen mensen terecht voor onder meer acupunctuur, kleurenpunctuur en voedingsadviezen. De behandelingen worden veelal door aanvullende verzekeringen vergoed.

De cursus Mindfulness yoyga start op 11 januari en loopt tot 7 juni en wordt gegeven in het ontmoetingscentrum in Wierden. Er zijn abonnementen van acht tot 10 en 12 lessen. Diverse thema's en gezondheidsoefeningen die een relatie hebben met bewuste aandacht, omgaan met positieve en negatieve gebeurtenissen in het leven komen aanbod. De vraag daarbij is niet: 'Waarom overkomt mij dit'? Maar juist: 'Hoe ga ik ermee om'? Wilt u af van de drukte- stand; rennen, vliegen en maar doorgaan? Dan is deze cursus iets voor u. Uniek in deze cursus is dat iedere les een thema heeft met adviezen en tips om meer rust in jezelf te vinden, meer plezier in wat je doet en meer te genieten. De cursus is voor ieder toegankelijk, er is geen lenigheid vereist. Ook nieuw is de behandeling acupunctuur bij pijn volgens de Balansmethode van dr. Tan. Te denken valt aan pijn in de schouders, heupen, ledematen, rug, nek en hoofd en vele andere gebieden die te behandelen zijn met deze verrassende effectieve methode. Tijdens de behandeling worden de pijnpunten op een corresponderend lichaamsdeel gelokaliseerd en de persoon voelt direct en veelal ook blijvend een verbetering. Tenslotte is er de specialisatie acupunctuur bij allergieën, intoleranties en PDS. Hierbij wordt gekeken naar een voedingsadvies passend bij uw leefwijze en constitutie met zichtbare verbeteringen.

Neem voor meer informatie en/of opgave contact op met Gonnie van de Lang via 0546-577070 of gonnie@vandelang.nl. Neem ook een kijkje op de website: www.vandelang.nl

reageer als eerste
Meer berichten
Shopbox