Logo dedriehoek.net


Foto: Klootschietvereniging Wierden

Klootschietvereniging Wierden in het nieuw

door Klootschietvereniging Wierden

WIERDEN -  Na het afhaken van de sponsor Drywood Coatings BV die wij natuurlijk hartelijk danken voor de jaren lange sponsoring, door een bedrijfsovername moest de Klootschietverenging Wierden (K.S.V.) op zoek naar nieuwe sponsors en moest er ook nieuwe kleding worden aangeschaft.

Bestuursleden Hans en Marten zijn daarom naarstig op zoek gegaan naar nieuwe sponsors. Na veel zoekwerk en diverse gesprekken met mogelijke kandidaten hebben zij de volgende sponsors bereid gevonden om de Klootschietvereniging Wierden een warm hart toe te dragen: Lesscher Autoschade in Mariaparochie, Dijkstra Wierden, Egberts Rubber in Almelo, Totaal Techniek Wierden en Voskamp Groep in Hengelo.

De vereniging is uiterst tevreden met deze nieuwe sponsors en de leden zijn ook blij met de nieuwe kleding. "We kunnen ons weer als groep presenteren op de diverse toernooien in het land en ook op de zondagmorgen als wij onze sport uitoefenen in het buitengebied van Wierden," zegt een woordvoerder. "Wie ook eens mee wil doen, is altijd welkom op de zondagmorgen. We starten om 9.45 uur vanuit de kantine van Juventa '12, we zijn om 9.30 uur aanwezig om eerst een koffie te drinken, en zijn tegen 12.00 uur weer terug om na een drankje huiswaarts te keren."

reageer als eerste
Meer berichten


Shopbox