De top drie bestaat uit Roselien Slagers, Bert Klaas en Egbert Wessels. Nieuwe namen op de kieslijst van PPW zijn Sander Salakory, Jeroen Oude Nijeweeme, Efkan Avci Daphne Oude Luttikhuis en  Aalsen Everts.
De top drie bestaat uit Roselien Slagers, Bert Klaas en Egbert Wessels. Nieuwe namen op de kieslijst van PPW zijn Sander Salakory, Jeroen Oude Nijeweeme, Efkan Avci Daphne Oude Luttikhuis en Aalsen Everts. (Foto: PPW)

PPW: het kompas van Wierden

door PPW

WIERDEN - Tijdens de Algemene Ledenvergadering van onze partij op 30 november is de kieslijst voor de gemeenteraadsverkiezingen in 2018 vastgesteld. We mogen wel stellen dat de kiescommissie een zware tijd achter de rug heeft, maar wat hebben zij het goed gedaan! De kieslijst is een mooie combinatie van ervaring en nieuwe en verfrissende inzichten.

Onze wethouder Roselien Slagers voert de lijst aan. Zij wordt gevolgd door de voor ons en de gemeente Wierden onmisbare Bert Klaas met een enorme staat van dienst. De top drie wordt afgesloten door Egbert Wessels, die zich inzet voor een binnen onze gemeente meer gelijkwaardige samenleving.

Jong talent brengt ons verder

De partij is in ledenaantal flink gegroeid de afgelopen periode. Dit zorgt voor nieuwe en ook jonge kandidaten op onze kieslijst. Dit is cruciaal voor een partij als PPW die vooruit wil. We zijn hier dan ook, niet onterecht, enorm trots op. En welke partij zou dat niet zijn met namen als Sander Salakory, Jeroen Oude Nijeweeme, Efkan Avci en Daphne Oude Luttikhuis op de kieslijst? En vergeet daarnaast ook niet de toevoeging van het politieke zwaargewicht Aalsen Everts, met een geweldige politieke staat van dienst binnen verschillende gemeenten.

Kernwaarden
Ja, we willen vooruit. En dat kunnen we ook. Natuurlijk verliezen we hierbij onze kernwaarden niet uit het oog. Deze kernwaarden blijven de fundatie van onze partij. Vertrouwen in elkaar en in de politiek, solidariteit, duurzaamheid en een toekomstgerichte aanpak staan daarom centraal in ons verkiezingsprogramma. Het verkiezingsprogramma met de titel 'PPW, het kompas van Wierden' laat u exact zien waar wij voor staan en wat wij de gemeente Wierden willen bieden. U merkt het al. Wij zijn op de eerste plaats trots en daarnaast erg gedreven. Vol goede moed en met veel nieuwe energie gaan we richting de gemeenteraadsverkiezingen in 2018. Stap in en maak deze onvergetelijke reis met ons mee!

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden