Logo dedriehoek.net


Naast het Straattheater is er vrijdag 8 september ook weer het Plus-programma.
Naast het Straattheater is er vrijdag 8 september ook weer het Plus-programma.

Sportdemonstraties en Cultuurpodium centrum

Wierden - Naast het Straattheater is er vrijdag 8 september ook weer het Plus-programma. Dit jaar organiseerden Stichting De Welle en Kaliber Kunstenschool een Sport- en Cultuurmarkt, waarvan het Plusprogramma deel uitmaakt.

De sportdemonstraties vinden plaats op de parkeerplaats van De Bongerd tussen 16.00 en 20.00 uur. Er zijn veel sportdemonstraties van Judo Wierden (judo), van GV Wierden (air tumblingbaan), van Sporting Hoge Hexel (dans), van Rugbyvereniging Big Bulls (rugby), Maulany (tai-chi Chuan) en dansstudio Dynamiek (dans jeugd).

Andere activiteiten zijn Fitheidstesten (jong en oud) door Bodyfit Wierden, Korfbalactiviteiten voor jong en oud door KV Blauw Zwart, Rolstoelparcours, tennis etcetera door TVWheelers op het schoolplein. Vanuit het sportbuurtwerk kun je meedoen aan Levend Tafelvoetbal en Levend Twister. Maylany biedt demonstraties (deelname door maximaal 14 personen) Yi-methode van 16.30 - 17.00 uur en van 17.30 - 18.00 uur.

Cultuurpodium

In de aanloop van het evenement op 8 september krijgen leerlingen van EBVO De Passie een aantal workshops aangeboden waarvan de resultaten zichtbaar worden op het Cultuurpodium in de Stationsstraat. Activiteiten als Staattekenen, Stop motion en dichten komen terug in het podiumprogramma.

Reageer als eerste
Meer berichten

Shopbox