Logo dedriehoek.net


Plé-Bek bie Hek, een heel spektakel.

Wierden - Zaterdag 9 September is het weer zo ver, de 31e editie van "Plé-Bek bie Hek". Het evenement biedt voor iedereen een gezellige avond. De muziekliefhebber kan genieten van de grote variatie in muziek, de entertainer kan zijn of haar talenten laten zien door mee te doen aan de playbackshow, en iedereen die gewoon zin heeft in een mooi feestje is bij Plé-Bek bie Hek ook aan het juiste adres.

Net als voorgaande jaren worden de playbackacts afgewisseld met muziek van de dj's van G&D en live muziek van Dokter en de Heer. De dj's staan erom bekend dat ze een goede feestsfeer kunnen kunnen creëren met de nummers die zij draaien. Ook Dokter en de Heer weet de juiste snaar te raken. De vierkoppige formatie kent een groot repertoire waarmee zij keer op keer een mooie show weten neer te zetten.

Op het gebied van playback belooft de avond een heus spektakel te worden, Zo zal een nummer van onze songfestivalkandidaten O'G3NE worden vertolkt, zal iemand in de huid van Miley Cyrus kruipen en ook hits als "Lady Marmelade" worden niet uit de weg gegaan. Alles zal uit de kast worden gehaald voor de felbegeerde titels van de eerste, tweede en orginaliteitsprijs en de daaraan verbonden geldbedragen.

Tijdens deze avond zal woonzorgcentrum 't Wedervoort centraal staan als het goede doel. Om een zo hoog mogelijk bedrag op te halen voor dit doel zal er deze avond een grote verloting met meerdere rondes plaatsvinden.

Het hele gebeuren vindt plaats voor Café Hek aan de Nijverdalsestraat 76 in Wierden, en de toegang is zoals gewoonlijk gratis.

Reageer als eerste
Meer berichten

Shopbox