Logo dedriehoek.net


Alzheimer trefpunt

Wierden - In september is er Wereld Alzheimer Dag. Op deze dag wordt wereldwijd extra aandacht besteed aan de sterk groeiende groep mensen met dementie.

In de gemeente Wierden is het Alzheimer Trefpunt actief en organiseert bijeenkomsten waarbij ontmoeting en tevens uitwisseling van kennis centraal staan. Op 20 september is de eerstvolgende bijeenkomst. Belangstellenden worden van harte uitgenodigd om hierbij aanwezig te zijn.

Lia Timmer van Xalla spreekt over het thema is 'Slapen en het dag/nachtritme bij mensen met dementie'. Ze geeft tips zowel voor mantelzorgers als voor mensen met dementie om slaapproblemen te verminderen.

De bijeenkomst wordt gehouden in Het Reggedal, Het Reggedal 23 in Enter. De zaal is open vanaf 19.15 uur en het programma begint om 19.30 uur. Er zijn geen kosten aan verbonden. Voor een kopje koffie of thee wordt gezorgd. Tijdens de avond zijn er mensen van de werkgroep Alzheimer Trefpunt Wierden aanwezig. Graag informeren zij u over het Alzheimer Trefpunt en de mogelijkheden die er zijn met betrekking tot zorg en ondersteuning.

Opgave is niet nodig.

Reageer als eerste
Meer berichten


Shopbox