Logo dedriehoek.net


Koninklijke onderscheiding voor Braamhaar

ENTER - Burgemeester H. Robben reikte vanavond, zaterdag 2 september 2017, een Koninklijke onderscheiding uit aan F.W.G.M. Braamhaar. Hij wordt benoemd tot Lid in de Orde van Oranje-Nassau vanwege zijn jarenlange inzet voor Jong Nederland Enter.

Tijdens de reünie ter gelegenheid van het 50-jarig bestaan van Jong Nederland Enter wordt de onderscheiding uitgereikt aan de heer Braamhaar. De heer Braamhaar (62) ontvangt de Koninklijke onderscheiding voor zijn jarenlange inzet voor Jong Nederland.

Sinds 1974 is hij betrokken bij de Enterse stichting, als vrijwilliger en bestuurslid. Van 1981 tot 2011 vervulde hij de voorzittersrol binnen Jong Nederland Enter. Namens de onderhoudsdienst maakt hij nu nog steeds onderdeel uit van het bestuur. Naast zijn bestuurlijke taken heeft hij zich als vrijwilliger ingezet bij de organisatie van weekend- en zomerkampen, droppings- en districtswedstrijden. Daarnaast vertegenwoordigde hij de vereniging in het district Twente en de landelijke organisatie.

Ook heeft hij zich ingezet voor de bouw en uitbreiding van de blokhut. Zo zorgde hij voor het aanleveren van de bouwplannen, de begroting en de bouwbegeleiding en benaderde hij sponsoren voor materiaalsponsoring. Ook verzorgt hij bezichtigingen, de sleutelafgifte en de eindcontrole ten behoeve van de verhuur van de blokhut. Naast zijn vrijwillige inzet voor Jong Nederland Enter is de heer Braamhaar werkzaam als service- en onderhoudsmonteur bij Woolderink Installaties BV in Wierden.

Reageer als eerste
Meer berichten

Shopbox