Logo dedriehoek.net


De Wisselmaat bij Exoo. Hier is de start van de excursie. Foto: Ambulare
De Wisselmaat bij Exoo. Hier is de start van de excursie. Foto: Ambulare (Foto: Ambulare)

Op Stap excursies langs Regge bij Exoo

WIERDEN - Landschap Overijssel verzorgt een bijzondere 'Op Stap' excursie langs de Regge. Zondag 3 september is er 's middags vanaf 14.00 uur een wandelexcursie vanuit Wierden (parkeerplaats TOP de Wisselmaat, Enterweg). Een excursie om te genieten van de Regge en haar omgeving.

Voor deze wandelexcursie zijn de kosten zijn 3 euro per volwassene en 1,50 euro per kind. Donateurs van Landschap Overijssel of van één van de andere Landschappen kunnen op vertoon van hun pasje gratis deelnemen. De 'Op stap' excursies worden mede mogelijk gemaakt door de provincie Overijssel.

Landschapsgids
Onderweg krijgen de wandelaars van de landschapsgidsgids uitleg over de prachtige flora en fauna en cultuurhistorie langs de Regge. Dit waterrijke gebied is de leefomgeving van veel bijzonder vogels, zoals bij voorbeeld de ijsvogel. Daarnaast is er een grote diversiteit van planten en bomen waar de gidsen meer over kunnen vertellen. Stevige, waterdichte schoenen zijn een goed idee tijdens deze excursie in dit natte gebied. Aanmelden is niet nodig. u bent van harte welkom op deze prachtige excursie.

Informatie

Kijk voor meer informatie excursie op www.landschapoverijssel.nl/opstap2017

Reageer als eerste
Meer berichten


Shopbox