Logo dedriehoek.net


De Klup Twente heeft veel nieuwe vrijwilligers nodig

WIERDEN - Stichting de Klup Twente zoekt voor een groot aantal nieuwe èn bestaande activiteiten in het nieuwe seizoen 2017-2018 een fiks aantal enthousiaste vrijwilligers. Het gaat om heel uiteenlopende vacatures (van chauffeur tot gamebegeleider) van een paar uurtjes per week of per maand in Wierden en daarbuiten.

Vrijwilligersorganisatie de Klup Twente is actief in Wierden en 8 andere Twentse gemeenten. Ze zorgt met meer dan vijftig activiteiten en projecten voor integratie, participatie, zelf- en samenredzaamheid voor mensen met een verstandelijke en of fysieke beperking. Vrijwilligers zorgen voor de uitvoering van al die activiteiten en krijgen daarbij ondersteuning van beroepskrachten. In de gemeente Wierden biedt De Klup Twente onder meer zwemmen voor mensen die een CVA hebben gehad, bowlen voor deelnemers met een verstandelijke beperking, en creatieve activiteiten en koken in Enter. Veel andere activiteiten vinden plaats in het Meester Siebelinkhuis, dicht bij Wierden.

Mensen die vrijwilligerswerk willen doen bij De Klup Twente kunnen aangeven wat hen aanspreekt, met welke doelgroep ze willen werken (kinderen, jongeren, volwassenen of senioren) en wat hun persoonlijke interesses en expertises zijn. De Klup Twente biedt op basis van de wensen van de potentiële vrijwilliger dan de keuze uit een aantal vrijwilligersbanen.

Voor de volgende vacatures zoekt De Klup Twente dringend vrijwilligers:
zwemmen in Wierden en Almelo (maandag), de muziekband (dinsdag), gamecentrum FUN-IE-FIT (woensdag), gamen met ouderen in het FUN-IE-FIT (donderdag), Klupcafé (donderdag), heren voor stijldansen (vrijdag), tiener koken (vrijdag), zaterdaginloop (1 keer per maand), chauffeurs (voor diverse tijdstippen en dagen), Buiten Schoolse Opvang (diverse dagen), dagbesteding TAV (dinsdag en donderdag).

Mensen die geïnteresseerd zijn kunnen vrijblijvend informatie opvragen of zich melden bij Jolanda@deklup.nl o6 14.46.52.88

Reageer als eerste
Meer berichten

Shopbox