Logo dedriehoek.net

Succesvolle fair Sjaloomschool

WIERDEN - Vrijdag 14 juli stond op de Sjaloomschool in het teken van de fair om geld op te halen voor een nieuw speeltoestel. 's Morgens waren er schoolbreed workshop in de klassen waar de kinderen zich voor ingeschreven hadden.

door Liseth ten Brinke

Er werden allemaal leuke en lekkere dingen gemaakt die later die dag verkocht werden. Denk aan knikkerbanen, sleutelhangers, bakpotten, kapstokjes, fruitspiezen en vazen. Ook waren er ouders die hun steentje wilden bijdragen door het maken en verkopen van loempia's, muffins, tashangers en haarknipjes.
Vanaf 17:00 uur werd de fair goed bezocht door gezinnen van school, wijkbewoners en andere belangstellenden. Kinderen konden een ritje maken met paard en wagen en meedoen met verschillen spellen. Ook was er een rad van fortuin waar prijzen mee te winnen waren. De middenstand had een aantal prijzen ter beschikking gesteld. Al met al was het een groot succes.
In totaal hebben we €1900,- overgehouden. Dit komt ten goede aan de investering van een nieuw speeltoestel. We willen iedereen die aanwezig was en een bijdrage leverde heel erg bedanken!

Ook werden er boeken verkocht die de Sjaloomschool niet meer gaat gebruiken i.v.m. de opstart van de nieuwe schoolbibliotheek, die een paar weken na de zomervakantie zal openen. Er zijn nog boeken over waar we een goede bestemming voor zoeken. Weet u een goed doel/bestemming dan mag u contact opnemen met de Sjaloomschool.

Reageer als eerste
Meer berichten