Logo dedriehoek.net


Foto:
aangeboden door B&S Media

Werf meer klanten via het internet!

Het internet wordt steeds belangrijker. Ook voor ondernemers in Wierden en omstreken. De meeste potentiële klanten komen namelijk met bedrijven in contact door proactief op zoek te gaan naar oplossingen voor hun probleem. Door binnen het netwerk van Google te gaan adverteren kun je ze met deze zoektocht helpen. Met tekst- en productadvertenties in de zoekmachine, maar ook daarbuiten. Wat dacht je van Nu.nl of YouTube? De specialisten van B&S Media Internetmarketing helpen je verder. 

Wat is Google Ads eigenlijk?

Google Ads... Als ondernemer uit Wierden heb je er ongetwijfeld wel eens van gehoord. De naam stelt dan ook al veel prijs over het concept. Google Ads is een advertentieprogramma waarmee je binnen het netwerk van Google kunt adverteren. Het richt zich niet alleen op de zoekmachine, maar ook op andere diensten, zoals: YouTube, en partners, zoals: Nu.nl en De Telegraaf. Veel bedrijven maken daarom gretig gebruik van Google Ads in Wierden.

Het systeem werkt volgens een veiling. Dit betekent echter niet dat degene met het hoogste bod per definitie bovenaan komt te staan. Google hecht namelijk veel waarde aan de betrouwbaarheid en kwaliteit van een advertentie. Aan iedere landingspagina wordt dan ook een kwaliteitsscore gekoppeld. Is deze laag? Dan betaal je meer. Een Google Ads-specialist kan je hierin bijstaan. 

Online adverteren met  B&S Media

De meeste ondernemers in Wierden maken er gebruik van: Google Ads. Het kost veel tijd om dit platform in de vingers te krijgen. Er is namelijk ontzettend veel mogelijk. Daarom biedt B&S Media jou een combinatie van meerdere diensten aan, waaronder: 

Google Search

Ooit is het begonnen met simpele tekstadvertenties bij de zoekresultaten. Nog steeds is die manier van adverteren ontzettend effectief. Je richt je namelijk op gebruikers, die specifiek op zoek zijn naar jouw aanbod. 

Google Display

Soms weten mensen niet dat ze op zoek zijn naar jouw producten en/of diensten. Deze groep kun je op ideeën brengen, door jouw naam te laten vallen op externe website. Met het plaatsen van banners kun je je richten op pagina’s, die voor hen interessant zijn. 

Remarketing

Iedere ondernemer heeft er ‘last’ van: gebruikers, die na hun eerste bezoek aan een website volledig van de radar verdwijnen. Ze doen geen zaken met jou. Om ze toch als klant aan de organisatie te binden, kun je jouw bedrijf opnieuw onder de aandacht brengen. 

Google Shopping

Nederland kent ontzettend veel webshops. Van laminaat tot kaarsen: het is er allemaal. Met Google Shopping kun je op al jouw producten adverteren. Dit kan makkelijk en snel, omdat de informatie rechtstreeks van jouw website wordt geplukt. 

YouTube

Tenslotte is het ook mogelijk om in de video’s van YouTube te adverteren. Door op relevante filmpjes te richten, kom je op een laagdrempelige manier onder de aandacht. Ook deze vorm van adverteren gebeurt via Google Ads. 

Meer klanten met B&S Media

Als bedrijf kun je niet meer zonder internet. Dit is waar de strijd wordt geleverd: wie gaat er met de klant vandoor? Je moet dus goed zichtbaar zijn. Met een website. Op social media. In de zoekmachines. De specialisten van B&S Media kunnen jou daarbij helpen. Naast onze diensten voor Google Ads, kunnen zij je ook helpen met social media, content, webdesign en SEO. Dit doen zij met succes. Al meer dan 12,5 jaar staan ze voor hun klanten klaar. Dit wordt onderstreept door hun status als Premier Google Partner. Je geniet daarnaast van: 

  • Hoogwaardige service;
  • Betrokken bij jouw bedrijf;
  • Persoonlijke samenwerking;
  • Kwalitatieve campagnes;
  • Specialistische kennis;
  • Passie.

Nieuwsoverzicht

Meer berichten