Logo dedriehoek.net


Foto: ThograPictures

Column Jolanda Kittens Wierden: Verrassingen

Wat kunnen er in twee weken veel leuke dingen gebeuren. Laat ik beginnen met het nieuwe logo van Stichting Sos Kit en Kat en Jolanda Kittens Wierden. Met trots kan ik deze laten zien. Ik zal jullie uitleggen waarom dit logo. De twee poezen links staan voor een volwassen poes van Stichting SoS Kit en Kat en het kleine poesje staat voor Jolanda Kittens Wierden. Door de gezamenlijke liefde voor poezen, de staartjes als hart, verbonden met elkaar. De drie poezen rechts stralen verbondenheid, geborgenheid, zorgzaamheid, evenwicht, veiligheid, saamhorigheid en liefde voor poezen uit. En dat is wat wij als één team ook uit willen stralen. Bedankt Marcel voor het realiseren van dit mooie logo!

Oproep
Wij hadden een oproep gedaan op onze Facebookpagina: zijn er mensen die brokjes over hebben voor de zwervertjes die wij voeren? Wij waren bijna door het voer heen en die zouden het met de kou extra heel zwaar krijgen. Heel veel mensen gaven gehoor aan onze oproep. Er werd gevraagd om een Tikkie te plaatsen. We kregen zoveel gedoneerd dat we straks de zwervertjes kunnen laten steriliseren of castreren. Zakken met voer werden er bij Ingrid en mij gebracht. Samen met Lisa heb ik een rondje gereden om voer en spullen op te halen. De auto zat helemaal vol. Dit hadden we niet verwacht. We willen daarom ook via deze weg iedereen bedanken voor het doneren, ook namens de zwervertjes.

Reserve

Ook waren wij uitgeloot om naar DierenLot in Arkel te komen om spullen op te halen. Rens reed dit keer mee met de aanhanger. We kregen ook hier voer voor onze zwervertjes en drie hele mooie grote krabpalen voor onze gastgezinnen. Wij zijn hier zo blij mee want nu hoeven we het niet zelf te kopen en houden we een reserve voor aankomend (kitten-)seizoen.

Doneren

Ook kreeg Ingrid van Stichting SoS Kit en Kat een telefoontje van een hele lieve assistente van Gezelschapsdierenpraktijk Aalderinkshoek in Almelo. Daar hebben ze een Goede Doelen-potje op de balie staan en die zat vol. En nu wilden ze dat aan ons doneren. Wat een superleuke en erg lieve verrassing er zat maar liefst 103,70 euro in het potje. Dank je wel namens ons en alle poezels groot en klein.

Meer berichten