Jubilarissen van Passage Enter in zonnetje gezet


Op de foto staan van links naar rechts Hendrika Hiltjesdam 40 jaar lid en Dientje de Wilde ook 40 jaar lid en Dini Klein Nagelvoort 50 jaar lid.
Op de foto staan van links naar rechts Hendrika Hiltjesdam 40 jaar lid en Dientje de Wilde ook 40 jaar lid en Dini Klein Nagelvoort 50 jaar lid. (Foto: Lia ter Maat)

Jubilarissen van Passage Enter in zonnetje gezet

ENTER - Normaal gesproken is er in februari de jaarvergadering van Passage Enter waarbij de jubilarissen gehuldigd worden. Natuurlijk zijn zij wel in het zonnetje gezet. Dit jaar zijn Dientje de Wilde en Hendrika Hiltjesdam 40 jaar lid. En Dini Klein Nagelvoort is zelfs 50 jaar lid van Passage. Het bestuur hoopt dat ze dit jaar nog in de gelegenheid komt om dit samen met alle leden te vieren. Daarnaast zijn leden verrast met een mandje vitamines en een kaart met tekst om te laten weten en voelen dat ze ondanks corona verbonden zijn.  Deze attentie is mede mogelijk gemaakt door de actie van ‘RaboClubSupport’ en is samengesteld door onze plaatselijke nieuwe ‘De Èchte Groenteman’ van Richard Tukkers.

Deze attentie kregen alle leden omdat er nu al bijna een jaar geen samenkomsten mogelijk zijn door de maatregelen om het coronavirus tegen te gaan.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden