Foto: ThograPictures

Extra column Kittens Wierden: Allemaal toppers

Ik had jullie al wel verteld dat Stichting SoS Kit en Kat en JolandaKittensWierden samenwerken. Maar ik had jullie nog niet verteld dat we een heel breed team om ons heen hebben. Daarom deze extra column. We hebben een stel toppers die allemaal hun eigen specialisatie hebben.

Ingrid zorgt voor zieke katten (onder meer diabetische katten), zwangere poezen en moederloze kittens. Karin houdt zich bezig met bange katten, het socialiseren van bange/ wilde katten en oude katten. Voor Christina is het een uitdaging om katten en kittens te vangen. Daarnaast neemt zij de verzorging van (zieke) kittens op zich. Adelita geeft bange getraumatiseerde katten weer vertrouwen. Else is katten-gedragskundige en druk met drachtige poezen en moederpoezen met kittens. En zoals jullie weten help ik flessenkittens vanaf 24 uur en kittens zonder moeder tot 4 à 5 weken oud. Daarnaast bied ik hulp aan kittens die medische zorg nodig hebben na een amputatie, breuken of wonden na een eventueel ongeval.

Wij kunnen op hulp rekenen van meerdere dierenartsen, een homeopaat en een natuurgeneeskundige therapeut die zo nodig voor ons klaar staan. Mochten er gedrag problemen zijn hebben we onze eigen katten-gedragsdeskundige Else in ons team.

Alle poezen, katten en kittens, die om welke reden dan ook bij ons te gast komen, vangen we in huiselijke kring op. Wij zeggen niet snel nee, elke dier verdient volgens ons een kans. Als de poezen, katten of kittens eraan toe zijn om weer geplaatst te worden, gaan wij op zoek naar een geschikt baasje. Mocht om welke reden dan ook de poes, kat of kitten niet plaatsbaar zijn blijft hij bij de stichting wonen.

Heeft u een poes/kat of kitten met gedragsproblemen kan je contact opnemen met Else via haar website. Zij helpt je graag verder.

Mocht je een poes, kat of kitten vinden of wil je meer informatie over SoS Kit en Kat dan kan je bellen met: 06-48 67 02 61. Of stuur een privéberichtje via Facebook naar Jolanda Kittens Wierden. We staan je graag te woord.

Foto: ThograPictures

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden