<p>Sebastian en Renate zijn blij met de nieuwe locatie, waar meer ruimte is voor woonaccessoires, heren- en dameskleding.</p>

Sebastian en Renate zijn blij met de nieuwe locatie, waar meer ruimte is voor woonaccessoires, heren- en dameskleding.

(Foto: Van Gaalen Media)

'Ons enthousiasme dragen we ook uit'

“We voelen ons helemaal happy op deze nieuwe locatie”, vertelt Renate Hoekstra-De Haan van By Mom&Son dat sinds 6 augustus aan het Binnenhof 12a in Wierden is gevestigd. “Met dit pand zijn Sebastian en ik heel blij. We zijn trots dat we dit hebben kunnen realiseren. Het is wel een risico geweest, ook met corona. Soms is ondernemen gokken, maar ondanks de huidige situatie is het heel goed gegaan, we zijn heel enthousiast. En ons enthousiasme dragen we ook uit naar klanten.”

door Jolien van Gaalen / Van Gaalen Media

WIERDEN – Op het eerste jaar kijken Renate en Sebastian met een goed gevoel terug. “We hebben een mooie opstart en een leuke tijd gehad”, vertelt Sebastian. “En we hebben veel geleerd en dat neem je natuurlijk allemaal mee.” Wat moeder en zoon ook hebben meegenomen is een suggestie om naast woonaccessoires en herenkleding ook dameskleding op te nemen in het assortiment. “Dat was iets waar klanten naar vroegen. Voor ons een reden om dit te overwegen: we vonden het een goed idee en een logische stap, waar we natuurlijk zelf ook achter stonden. We zijn klein begonnen om het uit te proberen. Nu zijn we heel blij dat we deze stap hebben gezet, want we hebben nu veel meer klanten in de winkel.” Renate vult aan: “Het is een compleet aanbod, we hebben alles onder één dak. We hebben hier kleding voor alle doelgroepen, dus voor vrouwen van 35 jaar en rond de 50. Dames van in de 70 die het lastig vonden om kleding te vinden in Wierden, weten de weg naar onze winkel nu goed te vinden. Meiden vanaf 12 jaar kunnen hier terecht voor kleding van onder meer het merk Raizzed. Er is hier voor elk wat wils. Het is de bedoeling dat er straks meer bij komt, maar eerst kijken we het even aan. Nu gaat het zo goed dat we elke week op inkoop kunnen.” Ook is er nu meer ruimte voor herenkleding. “Dat gebruiken we om meer merken aan te bieden, waaronder Selected”, laat Sebastian weten. “ Ook ouders met dochter of zoon die net overgaan naar een volwassen maat kunnen hier slagen. Wat ouders aanspreekt is de vaste aanbieding van Only&Sons: twee broeken voor 70 euro. Daarnaast zijn er nu ook accessoires in de winkel te vinden, zoals herenschoenen, riemen, ondergoed en sokken.”
Renate: “Voor dames zijn er wel riemen, maar nog geen schoenen. We willen eerst even kijken hoe het loopt. Dat gaat prima en als dat zo blijft, wordt het plaatje compleet gemaakt. Het is mooi dat het mogelijk was om de collectie uit te breiden en dat we dit nu op een overzichtelijke manier kunnen presenteren. We vinden het belangrijk om goed te kijken wat met elkaar matcht. Daarbij houden we rekening met de diverse doelgroepen. En mocht het zo zijn dat mensen hier niet kunnen slagen verwijzen we graag door naar een andere kledingzaak”, zegt Renate. “Want als winkeliers moet je dit samen doen, met elkaar maak je Wierden sterk. Samen zorg je ervoor dat mensen lokaal blijven kopen.”

Meer informatie
Kijk voor meer informatie op de website

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden