<p>Inmiddels heeft Loes Hofman samen met Everdien Companje-Olthuis de kopjes uitgedeeld aan de buren van de Kerspel, Markstraat en Nijverdalsestraat. (Foto: Van Gaalen Media)&nbsp;</p>

Inmiddels heeft Loes Hofman samen met Everdien Companje-Olthuis de kopjes uitgedeeld aan de buren van de Kerspel, Markstraat en Nijverdalsestraat. (Foto: Van Gaalen Media) 

(Foto: Van Gaalen Media)

'Met koffie-actie reuring in het centrum op Burendag'

Loes Hofman van Brilmode Wierden heeft het idee bedacht om voor Burendag op 26 september de bewoners uit te nodigen voor een kopje koffie op de bankjes bij de Bongerd.

WIERDEN - “Door corona vinden er geen activiteiten plaats en is het de laatste tijd wat rustiger in het centrum van Wierden”, aldus Loes. “Om toch wat reuring te krijgen vind ik Burendag een mooi moment om buren uit te nodigen voor koffie met wat lekkers, uiteraard op gepaste afstand. Bij de kringloopwinkel 2Switch heb ik gevraagd of ze kopjes voor mij wilden bewaren en dat hebben ze met plezier gedaan. Ook ben ik naar bakker Vos en bakker Meinders gegaan met de vraag of zij voor een versnapering wilden zorgen. Zij gaan overheerlijke koekjes bakken.”

Mooie opkomst
“Samen met Everdien Companje-Olthuis van Engberts&Olthuis / Home Sweet Home heb ik afgelopen maandag de kopjes met uitnodigingen uitgedeeld aan 180 buurtbewoners van de Kerspel, Marktstraat en Nijverdalsestraat. Zij kunnen om 10.00 uur het kopje laten vullen bij de bankjes aan De Bongerd. We hopen op een mooie opkomst. Het is wel van belang dat aanwezigen ook hier 1,5 meter afstand houden.”

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden