• Alles
  • (1)
    Religie

Najaarsconcert AWM

zaterdag 12 oktober 20:00 uur

Rob Nijhuis

Op 12 oktober verzorgt het Algemeen Wierdens Mannenkoor, onder leiding van Frauke Langbein een Najaarsconcert in de Gereformeerde Kerk in Wierden. Aanvang 20.00 uur.

Kerk open 19.30 uur.

Medewerking wordt verleend door het Russisch Vocaal Ensemble uit Almelo, onder leiding van Nadja Fedosova. Zij is geboren in Sint Petersburg en haar leven staat van jongsaf in het teken van de muziek. Zij studeerde al op 17jarige leeftijd Cum Laude af aan het conservatorium.

Het Russisch Vocaal Ensemble brengt in dit concert liederen uit de Russisch Orthodoxe Liturgie ten gehore. Ook Russische volksmuziek maakt deel uit van het concert.

Het Algemeen Wierdens Mannenkoor brengt een gevarieerd programma met zang in diverse stijlen. Zo klinken liederen van Schubert en ook een variatie op Beethoven ontbreekt niet, maar ook van Boudewijn de Groot en Rob de Nijs zingen ze bekende liederen.Frauke Langbein zal ook nu weer het koor leiden op de haar geheel eigen wijze. Zij is al vele jaren de dirigent van het AWM en weet steeds weer het publiek te boeien met de zang van haar koor.

De koren hebben gekozen voor bekende, maar ook minder bekende liederen, die zeker zullen bijdragen om het publiek te verwarmen in deze herfsttijd.

Het Algemeen Wierdens Mannekoor wordt aan de piano begeleid door de bekende pianist en organist Bert Webbink uit Vriezenveen. Naast de begeleiding van het AWM zal hij ook op het orgel in de kerk variaties spelen op de 9e Symfonie van Beethoven.

Het beloofd een mooie en vooral muzikaal een sfeervol concert te worden.

We hopen u te mogen begroeten op 12 oktober in de Gereformeerde Kerk in Wierden.



Eigen foto
deel deze activiteit

Locatie

Gereformeerde kerk
Wierden
Spoorstraat
postcode


 

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden