• Alles
  • (1)
    Cursus-Workshop

Koffieochtend in Hebron, Wierden

woensdag 23 januari 9:00 t/m 11:15 uur

Hartelijk welkom op de koffieochtend in Wierden!!

Op woensdag 23 januari 2019 wordt er in gebouw Hebron bij de Dorpskerk, Burg. van de Bergplein in Wierden weer een koffieochtend gehouden. De spreekster van deze ochtend is Mirjam Karssen. Het thema zal zijn: Luisterend bidden.

Mirjam Karssen is een psychosociaal therapeut. Zij heeft haar eigen praktijk in Hattem, waar ze ook woont. Van jongs af aan is zij bewogen met de mens die geen recht wordt aangedaan, die eenzaam is of niet gezien en gehoord wordt en die verlangt naar groei en herstel. Zij wil deze mensen graag begeleiden en onderwijzen d.m.v. psychosociale therapie, trainingen en door te spreken.

Omdat week 4 in 2019 de week van het gebed is, hebben wij gezocht naar een thema dat hier bij past. Daarom komt Mirjam spreken over “luisterend bidden”. De week van het gebed is een jaarlijks terugkerende week waarin christenen samen bidden. Wereldwijd bidden miljoenen christenen mee.

De ochtend begint om 9.15 uur en zal rond 11.15 uur worden afgerond.

Natuurlijk is er tijd voor koffie of thee en tijd voor ontmoetingen. Deze ochtend is voor vrouwen van alle leeftijden. We zouden het ontzettend leuk vinden wanneer u/jij er bij bent!

We hebben een leesbladentafel klaargezet met allerlei christelijke tijdschriften. Hier kunt u bladen van lenen of bladen neerleggen voor anderen.


deel deze activiteit

Locatie

Dorpskerk
Wierden
Burgemeester J.C. van den Bergplein 3
7642gr


Routeplanner

Type uw postcode en druk op de knop om een persoonlijke routeplanning in een nieuw venster te openen.